Mijn leven in herstel is een proces wat me veel oplevert. Nieuwe kansen, nieuwe ruimte en mooie ontmoetingen. Vrouw in Herstel helpt me waarnemer te zijn en controle los te laten.Petra

‘Wilma is een wijze vrouw met een open houding. Ze vraagt door om knelpunten helder te krijgen. Ze zwijgt op het juiste moment om gevoelens naar boven te laten komen. Waar komen ze vandaan? Ik sta erbij stil en neem ze waar. Het is hard werken om eerlijk naar mezelf te kijken. Ik moet het zelf doen. Door de liefdevolle begeleiding van Wilma is mijn leven weer zinvol geworden.’

Rianne: ‘Ik bleef wankelen na een periode van tweeënhalf jaar met opnames. Ondanks het volgen van het twaalfstappenprogramma kreeg ik soms een terugval. Ik wist niet waar het aan lag. Dat maakte me moedeloos. Toen kwam ik in contact met Wilma en dat was precies wat ik nodig had. Intensieve begeleiding, bewustwording en tools om verder te komen. Vrouw in Herstel heeft me een extra dimensie in mijn herstel gegeven. Ik kan het iedere vrouw aanraden.’

Sonja: ‘Door relatieproblemen met mijn verslaafde echtgenoot zocht ik hulp bij Vrouw in Herstel. Door een paar telefoongesprekken ontstond een vertrouwensband. Daarna zijn Wilma en ik een strandwandeling gaan maken. Lekker ongedwongen. Wilma is een geduldige luisteraar. Door haar open benadering voelde het veilig om verder te vertellen. Ik ging inzien wat het effect van mijn gedrag op mijn man is en andersom. Hierdoor heb ik geleerd mijn grenzen aan te geven en beter voor mezelf te zorgen.’