Ik heb weer dromen en plezier in het leven. Ik ga weer nieuwe uitdagingen aan. Door te stoppen met drinken heb ik mijn vrijheid teruggekregen.Wilma

wilma (1024x683)

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Wilma Vink (1964). Getrouwd, twee kinderen, voorheen (kinder)verpleegkundige. In 2011 heb ik Vrouw in Herstel opgericht. Als professioneel verslavingscounselor en ervaringsdeskundige weet ik wat je doormaakt.

Zeven jaar geleden ben ik opgenomen om van mijn drankverslaving af te komen. Ik wist toen wel dat ik een probleem had. Maar verslaafden, dat zijn toch zwervers die onder een brug liggen? Pas in de kliniek valt het kwartje: ik ben alcoholist.

Doel

Sinds 2009 drink ik geen druppel meer. Het is me gelukt. Hierdoor heeft mijn leven een positieve wending genomen. De relatie met mijn man en kinderen is enorm verbeterd en ik heb een nieuw doel. Jou helpen in herstel te komen en te blijven. Niet gemakkelijk, wel mogelijk. En als het nodig is, kan ik ook jouw naasten steunen in dit proces.

Wil je net als ik de balans in je leven terugvinden? En keuzes maken die je herstel bevorderen? Je bent maar één telefoontje verwijderd van professionele hulp. Vrouw in Herstel neemt de tijd voor jouw verhaal.
 

Downloaden (PDF, 482KB)

 
VrouwKind